joi, 4 august 2011

Fisker Karma face mişcareCelebrităţile cu spirit ecologist şi-au îndreptat iniţial atenţia către Toyota Prius, dar de la apariţia acestui model au trecut 14 ani. Cu alte cuvinte, maşina are buletin, este pe cont propriu, iar vedetele aveau nevoie de ceva proaspăt. Golul pare să fie umplut de Fisker Karma, care deja este pe placul lui Leonardo DiCaprio şi a celor 3.000 de clienţi care au comandat noul model.

Nu ne surprinde, pentru că în primul rând, Karma arată excelent, datorită formelor foarte senzuale, iar în al doilea rând este şi performantă, astfel încât să nu deranjeze planeta prin emisii poluante.

Fisker Karma combină puterea celor două motoare electrice plasate în spate cu energia unui propulsor de 2.0 litri cu patru cilindri aşezat în faţă. Când Karma este propulsată exclusiv electric, demarajul de la 0 la 100 km/h va fi obţinut în 7,9 secunde, până la viteza maximă de 153 km/h. Dacă alegi modul sportiv, va intra în acţiune şi propulsorul benzinar, iar comportamentul maşinii se va schimba: vei ajunge la 100 km/h în 5,9 secunde, iar acul vitezometrului se va opri la 200 km/h.

Pentru a ne convinge că maşina este chiar mai frumoasă în mişcare decât în fotografii, un tip de la Fisker Santa Monica a scos-o la o tură pe străzile din Los Angeles. Aşadar, poţi să vezi cum arată un test drive cu Fisker Karama şi să comentezi despre ea.


0 comentarii: